Widzę dyskusja na temat meczu tak aktywna, jak poziom wczorajszego meczu... Ogólnie były to jedne z najgorszym zawodów, jakie miałem "przyjemność" oglądać na Sportowej..
Zero emocji, zero atmosfery, dziwne decyzje Sawiny, dramatyczny tor i jeszcze piwa nie sprzedawali

(wiecie może dlaczego?? i czy to jednorazowy "wybryk" z okazji dnia dziecka, czy "źródełka" zamknęli nam na stałe??) Moim zdaniem w takich meczach powinni jeździć tylko 3 seniorzy, a resztę biegów dostać Curyło, Woźniak, Adamczak i Braun/Jóźwik, albo inny młody. Co z tego, że taki Giza czy inny Kościecha błyszczy na Sportowej w meczach z leszczami, jak na wyjazdach od tych samych leszczów będą dostawali w torbę?? Ich po awansie nie ma prawa być w składzie ekstraligowej Polonii!! A nasi wychowankowie mam nadzieję za kilka laty będą decydowali o sile naszej biało-czerwonej drużyny!! Gdzie więc mają zdobywać doświadczenie, jak nie w meczach z takimi drużynami jak Poznań?? Mnie i wielu kibiców Polonii dużo bardziej cieszyłby każdy punkt wywalczony na torze przez młodych, niż 3 zdobywane przez seniorów... Wczoraj młodzi dostali tylko po 3 biegi... Co z tego, że wygrywamy mecz 64-26, jak mamy tak popieprzony regulamin, że taką samą wartość miałoby zwycięstwo 50-40?? No chyba, że jesteśmy tak bogatym klubem, że stać nas na płacenie za tyle punktów (wczoraj np: 75...) No i oczywiście juniorowi za punkt płaci się dużo mniej!! Ale co tam, pewnie się nie znam...