Moderatorzy: Huzar, Arturro, Wulfik, Mama
leroy pisze:Gdzie trenowali gdzie? nie trenowali w piatek i sobote bo tor byl w beznadziejnym stanie. W nocy bylo bardzo zimno i tor byl bardzo wilgotny.Tak ze nie trenowali dzisiaj.
leroy pisze:Mysle ze chyba jest cos nie tak.Cos nie dobrego sie zaczyna dziac w klubie.Suskiewicz byl dzisiaj w Lesznie z calym teamem Emila kszatal sie u piernikow. Co jest z lojalnoscia? druzyna jezdzi w medalionowie a on ma to w dup..? Cos nie tak.
Tende pisze:moRRo przestań wyliczać kto jest "takim kibicem, a kto owakim" człowieku chodzi o to ze takie emeryty jak Drabik, czy Szombierski jada u siebie, dzielą i rządzą!!Szombierski wogóle w tym sezonie na swoim torze dobrze punktuje...
czego nie mozna powiedziec o takich "asach"jak ALIBABA swiezo upieczony jezdziec GP 2011 (wygrał Chellenge i to bez cisnienia)
czy zawodnik GP zwany I LOVE BYDGOSZCZ..juz od dłuzszego czasu jest mizerny i jego dzisiejszy wynik 11 pkt. w 6 startach to dla mnie zaden wynik..zawodnik takiej klasy (kreowany na następce Tonyego R.) powinien lekkim h... robic po 13-15 pkt w meczu!!no sorry za free nie jezdzi a rola kapitana druzyny zobowiązuje...
wedlug mnie dzisiejsza porazka 6 pkt nie daje nam zadnych podstaw do tego zeby pisac ze "rewanż bedzie spacerkiem i ich pokulamy jak się patrzy"...niech puentą dzisiejszego wyniku naszych KOLARZY będa słowa trenera Woźniaka, gdzie powiedzial ze jezeli przegramy z emerytami to nie zaslugujemy na E-Ligę....
p.s. Nadal twierdzę ze trzeba jebnąć ręką w stół ale przez osobe z jajami i wytlumaczyc gwiazdkom o co w tym chodzi i dla kogo jezdza...dopoki tego nie zrozumieja bedziemy druzyną z dolnej czesci tabeli...a moze nawet z nizszej klasy rozgrywkowej
I LEJE NA TYCH KTÓRYM MOJA WYPOWIEDZ SIE NIE PODOBA...BO KAZDY Z NAS WIE JAKA JEST PRAWDA, TYLKO WMAWIAMY SOBIE ZE JEST OK I BEDZIE CACY!!
Tende pisze:jedna reka, jedna noga, jedna macha...
Tende pisze:chyba Panowie to jest najlepsze rozwiazanie zeby nie przeplacac takiego obłudnika jak Susi +Emil bo to jedna reka, jedna noga, jedna macha...domyslam sie ze oprocz grubej kasy jaka kacap dostaje od klubu drugie tyle dostaje od miasta... to ku..a hańba ze mechanik i menedzer zawodnika nie jest z nasza druzyna w czewie i nie utozsamia sie z nia tylko pomaga najwiekszemu rywalowi zza miedzy!!
niech mi to ktos wytlumaczy o co tu k..... chodzi bo juz naprawde nie rozumiem....
renegocjacja kontraktów dla wszystkich !!! wzorem z Grudziadza
Przem@s pisze:A Ty to po jednym ch... z tillingerem chyba jestes, bo jak cos nie idzie to zaraz znajdzie sie kozla ofiarnego. Tyle o takich "kibicach". Tak samo nasi juniorzy (oprocz Szymona) byli do d... poki nie wywalczyli 2 miejsca w LJ i nie uciszyli wszelkich "znawcow", kibicow k... sukcesu.
JD pisze:Tende pisze:chyba Panowie to jest najlepsze rozwiazanie zeby nie przeplacac takiego obłudnika jak Susi +Emil bo to jedna reka, jedna noga, jedna macha...domyslam sie ze oprocz grubej kasy jaka kacap dostaje od klubu drugie tyle dostaje od miasta... to ku..a hańba ze mechanik i menedzer zawodnika nie jest z nasza druzyna w czewie i nie utozsamia sie z nia tylko pomaga najwiekszemu rywalowi zza miedzy!!
niech mi to ktos wytlumaczy o co tu k..... chodzi bo juz naprawde nie rozumiem....
renegocjacja kontraktów dla wszystkich !!! wzorem z Grudziadza
Godzina twojego postu pokazuje ze nie bardzo widziałeś ten mecz na własne oczyza to sądy wydajesz jakbys był alfą i omegą
![]()
Suskiewicz był z toruniem bowiem nikt z naszych zawodników nie chciał pomocySilniki I Suskieiwcz były do dyspozycji tylko ze Giza "sorry ale poradze sobie" , juniorzy nad nimi piecze ma Gromowski "spoko nie potrzeba nam pomocy" . Wiec co miał robić na siłe sie pchać pojechał tam gdzie chcieli jego pomocy i zapłacili . Dla mnie działanie Suskiewicza w tym przypadku jest zrozumiałe.
Widze ze teraz Emil to obludnik i kacap dla nie ktorych ale gdyby nie kontuzja to do pustego lba nikomu nie przyszly by takie okreslenia. Jezdzil by i byloby OK, ale skoro nie jezdzi to cale zlo Polonii jest jego wina.
Tende napisał:
jedna reka, jedna noga, jedna macha...
A Ty to po jednym ch... z tillingerem chyba jestes, bo jak cos nie idzie to zaraz znajdzie sie kozla ofiarnego. Tyle o takich "kibicach" . Tak samo nasi juniorzy (oprocz Szymona) byli do d... poki nie wywalczyli 2 miejsca w LJ i nie uciszyli wszelkich "znawcow", kibicow k... sukcesu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość