Moderatorzy: Huzar, Arturro, Wulfik, Mama
DR_MADRAF pisze:Jesli bedzie termin w czwartek to Kefir zrobi mecz o 9 rano i nie zdaza wtedy (nawet samolotem doleciec) na ten mecz ani Gizatulin (mecz w Rosji) ani lindbaeck chyba po meczu w Danii...
Byla tez propozycja meczu w piatek ale Holta powiedzial ze on walczy o medal i nie ma takiej mozliwosci zeby odpuscil sobie trening przed GP. W takim razie nie ma innych terminow...pozostaje jedno - jechac w niedziele do Czestochowy i zlac im dupe...
Pablos pisze:Według kilku portali (pomorska.pl; expressbydgoski.pl; zuzelend.com) mecz w Czewie ma się odbyć w niedzielę 12.IX, a rewanż 19.IX u nas.
Moga przelozyc np na czwartek, ale jesli Maslanka sie zgodzi to moze zrobic mecz o... 9 na przyklad.
GOLLOB S2 pisze:Maślanka zrobił naszych " działaczy" jak chłopców!!!. Jak mogli na to pozwolić!!! Poprzedni prezes to był wielki szkodnik ale na takie coś by się nie zgodził.
Tu akurat sie grubo mylisz. Poprzedni prezes ugial sie w podobnej sytuacji pod presja ZKŻ-u (tak sie wtedy nazywali) bo byla podobna sytuacja ze chcieli mecz zrobic w niedziele czy poniedzialek (chyba Wielkanoc) o 11:00 to ten szkodnik rownez zgodzil sie na przelozenie meczu
moRRo pisze:Już mnie szlak trafia.. z tymi terminami meczy Polonii.. wszystko na moją nie korzyść by pójść na mecz i dopingować .. teraz mam weekend wolny to nasi u siebie nie pojadą.. to dopiero 19 września gdzie w robocie jestem po raz kolejny .. już nie wiem który to raz z rzędu ..
sportowefakty.pl pisze:Cały czas jesteśmy zmobilizowani i wszyscy wierzymy, że uda nam się wygrać ten dwumecz. (...) Jesteśmy lepszą drużyną. Jeśli nie pokonamy Włókniarza, to znaczy, że nasze miejsce nie jest w ekstralidze. Mam nadzieję, że w Częstochowie zastaniemy dobrze przygotowany tor - powiedział trener Jacek Woźniak w rozmowie z Gazetą Pomorską.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość