Brawa dla Sparty Wrocław

Moderatorzy: Huzar, Arturro, Wulfik, Mama
bilety zrobic za 15zl to pojde
Huzar pisze:To sobie nie idź na mecz, żal Tobie w ciężkim momencie 30 zł na klub to trudno, Twoja kasa.
Jacek Woźniak (trener Polonii): Miałem takie wrażenie jakby to wrocławianie jechali na własnym torze. Wystarczy spojrzeć na zdobycze punktowe obu drużyn. Nasi rywale dysponowali po prostu bardziej wyrównanym zespołem. Przyczyną sukcesu Betardu było indywidualne wygrywanie pojedynczych wyścigów. W imieniu drużyny chciałbym przeprosić bydgoskich kibiców za naszą postawę. Po meczu spotkaliśmy się w zamkniętym gronie i doszło do pewnych ustaleń. Tor był równy dla wszystkich i to my powinniśmy wykorzystać jego atut.
Andreas Jonsson (Polonia Bydgoszcz): Jestem mocno rozczarowany swoją postawą w ostatnich dniach, ale również jazdą pozostałych kolegów. Trudno mi znaleźć przyczyny słabszej dyspozycji. Ustawienia motocykli były takie same jak podczas wcześniejszych pojedynków, ale nie zdało to egzaminu. Nie wiem co jest przyczyną takiego stanu rzeczy. Mój sprzęt był po prostu wolny. W najbliższym czasie będę chciał diametralnie zmienić ten stan rzeczy i poszukać skutku tego problemu.
Szymon Woźniak (Polonia Bydgoszcz): Początek mojego powrotu na tor dwa tygodnie temu nie był najszczęśliwszy. Kiedy na tor dosypano nowej nawierzchni nie mogłem trenować, a moi koledzy jeździli do woli. Do nawierzchni dopasowałem się dopiero na sobotnim treningu, co było widać podczas niedzielnego spotkania z Betardem WTS Wrocław. Jestem zadowolony ze swojego występu, bo trochę tych punktów zdobyłem. Szkoda tylko, że ten mój dobry występ jest jedynie delikatną osłodą tego zdarzenia.
Przem@s pisze:DiesVindu pisze:Co to za akcja po meczu?
Co mogla byc za akcja? Ja nie widzialem, ale z daleka slyszalem i przypomnial sie sezon 2007, gdy obralismy kurs na 1 lige przy podobnej jak dzis formie Jonssona i wynikach druzyny.
Scenariusz sprzed 3 lat dobitnie sie powtarza. Kontuzja Emila (wtedy na poczatku sezonu) i jazda AJ-a na takim samym poziomie
- W imieniu drużyny chciałbym przeprosić bydgoskich kibiców za naszą postawę. Po meczu spotkaliśmy się w zamkniętym gronie i doszło do pewnych ustaleń. Tor był równy dla wszystkich i to my powinniśmy wykorzystać jego atut - tłumaczył trener Woźniak.
Mencel pisze:Dobrze bo inaczej to już dzisiaj moglibyśmy szykować się na baraż a tak jest szansa na jego uniknięcie. Chociaż ja sam już się z wizją meczy barażowych pogodziłem tylko teraz wolałbym jechać z Częstochową o utrzymanie niż Tarnowem a napewno już nie z Falubazem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości