Moderatorzy: Huzar, Arturro, Wulfik, Mama
Mencel pisze:AJ i Walasek nie zawiedli
Mencel pisze: Emil z ławki powinien wchodzić za seniorów w różnych momentach, szczególnie w biegach 11,12,13 kiedy pary się mieszają a wynik jest niepewny.
leroy pisze:LETO ma mysle niezly pomysl odwolac mecz
Leto pisze:leroy pisze:LETO ma mysle niezly pomysl odwolac mecz
Que?
Nie przypominam sobie.
Odwołanie meczu, to bardzo prawdopodobne straty w finansowe. Ja tylko zastanawiałem się na powodem nie wstawienia Emila-ZZ do składu i porównywałem sytuację do przekładania meczu z powodu przełożenia zawodół rangi międzynarodowej.
leroy pisze:LETO ma mysle niezly pomysl odwolac mecz.przeciez mamy szpital .
Inne kluby chyba bardziej znaja regulamin i wiedza jak go interpretowac.Moim zdaniem Polonia dala sie wydymac przez Leszno,glupie tlumaczenia ze decyzja nalezala do nich to bzdura my bylismy gospodarzem nasze byly warunki.Tego wlasnie nie rozumiem.Inni moga a w Bydgoszczy nie.
Mencel pisze:nie jakiś tam trenejro zaślepiony wizją Plecha. Gorzów dzisiaj wygrał bo Czernicki ich odpowiednio ustawił a Pawlicki wchodził do składu tam gdzie go potrzebowali.
Mencel pisze:Co do Pawlickiego to trzeba było go brać za 200 tys. na wypożyczenie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość