pepe pisze:Bohaterem tego meczu był Lindbaeck.
Dla mnie głównie za wyprzedzenie Kasprzaka i Pedersena w 13 biegu w momencie, gdy przegrywaliśmy 5:1. Gdyby ta akcja zakończyła się niepowodzeniem, mogło być dla nas bardzo źle.
Moderatorzy: Huzar, Arturro, Wulfik, Mama
pepe pisze:Bohaterem tego meczu był Lindbaeck.
pepe pisze:W końcu wygrana naszych Polonistów. Musieliśmy trochę poczekać na nią.
Kartas pisze:Dlaczego Unia 4 razy korzystała z rezerw taktycznych?(Kasprzak, Ułamek, Pedersen, Vaculik)? Przecież można tylko 3 razy..
kitas pisze:Przekrzykiwania zakończyło dopiero wywołanie największego Asa bydgoskiego obiektu: Darek Rzeźnik Darek....
Leto pisze:Z resztą, zdaje się, że to on z Walaskiem rozmawiał dzisiaj na torze i nie wyglądało to na kłótnię.
Przem@s pisze: Zawodnicy chyba dostali taki tor, jakiego oczekuja (trudno go ocenic z trybun) i najwazniejsze ze potrafili to wykorzystac.
Kod: Zaznacz cały
Okazuje się, że taka nawierzchnia nie odpowiada niektórym zawodnikom Polonii. Grzegorz Walasek mówił po meczu: - Tor był obficie polany, ale był bardzo twardy. Nie wiem, czy taka nawierzchnia nam służy. Wydaje mi się, że nie wszyscy zawodnicy lubią taki tor.
Kod: Zaznacz cały
Podobnego zdania jest kapitan zespołu Andreas Jonsson: - Mimo dobrego występu ciężko mi się jechało. Nie lubię takiego toru. To na pewno nie jest to, czego oczekujemy. Teraz musimy usiąść i porozmawiać o tym, na jakiej nawierzchni chcielibyśmy jeździć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości